• Μ.Μ.Ε.
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τo site του "ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" με επικεφαλής τον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα

Ο διαδικτυακός τόπος ενημέρωσης της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρο Σούλα βρίσκεται -εδώ και μέρες- στη διεύθυνση www.petrossoulas.gr . Ήδη τον έχουν επισκεφθεί πολλοί δημότες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ ώστε να διαμορφώσουν άποψη για το έργο της πρώτης θητείας αλλά και για το σχέδιο που δρομολόγησε για τη δεύτερη, αν κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη τους. Οι θέσεις, οι προτάσεις και κυρίως οι άνθρωποι της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» εμφανίζονται μπροστά σας, με ένα… κλικ. Εθελοντές, κυρίως νέοι άνθρωποι με εξοικείωση στην τεχνολογία, δημιούργησαν το συγκεκριμένο site για την καλύτερη, εγκυρότερη και αμεσότερη γνώση των δράσεων και των στόχων του ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ο δήμος με τους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους…

Πέτρος Σούλας: Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στέκεται αρωγός σε... 37 πολιτιστικούς φορείς

Συνάντηση και συζήτηση με τους εκπροσώπους… 37 πολιτιστικών συλλόγων, με έδρα το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, είχε ο δήμαρχος (και υποψήφιος δήμαρχος εκ νέου με την παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ») Πέτρος Σούλας με θέμα τον καλύτερο προγραμματισμό εκδηλώσεων. Ο δήμαρχος τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του δήμου, τον Σεπτέμβριο του 2014, προτεραιότητα του ήταν η ισότιμη και ισόνομη αντιμετώπιση των συλλόγων στις επιχορηγήσεις αλλά και στην παροχή υπηρεσιών και παροχών, χωρίς διακρίσεις και χωρίς προσκόμματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέτρα… αυτοπροστασίας σε δήμο της Θεσσαλονίκης

Ύστερα από την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα των τελευταίων μηνών ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αποφάσισε να διοργανώσει δωρεάν βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά». Το σεμινάριο, που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57), απευθύνεται σε πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη. Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να παράσχει χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων. Ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας σε πρόσφατη συζήτηση με νέους του δήμου του, έκανε λόγο για ανεξέλεγκτες διαστάσεις της εγκληματικότητας για την οποία έχει ζητήσει από την αστυνομία να λάβει άμεσα μέτρα, ενώ ο ίδιος και αντιδήμαρχοι του έχουν μιλήσει με κατοίκους συγκεκριμένων δρόμων που έχουν πιάσει “κόκκινο” στην ανασφάλεια, ώστε να εξετάσουν από κοινού όλες τις παραμέτρους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Aνανεωμένος ο συνδυασμός του δημάρχου και υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα

Aνανεωμένος ο συνδυασμός του δημάρχου και υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρου Σούλα – Δίπλα στους έμπειρους, πολλοί… νέοι υποψήφιοι!

«Είμαστε έτοιμοι για νέα διοίκηση, με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, με έμπειρους αυτοδιοικητικούς δίπλα σε εκπροσώπους της νέας γενιάς ώστε να παραμείνει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας ο οποίος διεκδικεί και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών προσθέτοντας «Στην πρώτη θητεία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της πτώχευσης του δήμου αλλά και τη γραφειοκρατία έργων που απαιτούσαν… 18 μήνες το καθένα! Παρ΄ όλα αυτά ΚΑΙ ξεχρεώσαμε ΚΑΙ αποθεματικό 9.500.000 ευρώ δημιουργήσαμε ΚΑΙ απαραίτητα έργα κάναμε. Έτσι θα συνεχίσουμε αν εξασφαλίσουμε τη ψήφο των συμπολιτών μας, δεν θα χάσουμε χρόνο και χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα» 

Διαβάστε Περισσότερα

Οι νέοι ρωτούν ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας απαντά σε όλα

Σε ανοιχτή εκδήλωση ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, που διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Μακεδονίας, απάντησε σε ερωτήσεις νέων για όσα έκανε -σε μία μόνο θητεία- και για όσα σχεδιάζει να κάνει μετά τις εκλογές αν εξασφαλίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών. Οι ερωτήσεις των νέων περιστράφηκαν κυρίως γύρω από τα οικονομικά στοιχεία και τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις των ημερών λίγο πριν τις κάλπες της 26ης Μαιου.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης