• ΝΕΑ

Π. Σούλας: Από οράματα άλλο τίποτε…

«Στο debate των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης ακούστηκαν… ευχολόγια» σχολίασε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Σούλας κατά τη διάρκεια του debate.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «… μέχρι το βράδυ μπορούμε να μιλάμε για αυτά που εύχονται ορισμένοι, από ουρανοξύστες, νέα δημαρχεία ή μέχρι ό,τι άλλο ευφάνταστο σκεφθούν. Το ζητούμενο είναι να πουν πώς θα γίνουν αυτά… Η εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού στο δήμο μας, έχει δημιουργήσει πολλές ανάγκες και ήδη στην πρώτη θητεία, με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε επιτυχώς. Γιατί λοιπόν λένε ότι δεν έχουμε έργο; Δεν ξέρουν ότι δημοπρατήσαμε δύο νέα σχολεία; Το 24ο δημοτικό σχολείο με προϋπολογισμό 3.130.000 ευρώ και το 25ο δημοτικό σχολείο με προϋπολογισμό 5.684.000 ευρώ πάνω από την περιφερειακή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας σε όλη αυτήν την προεκλογική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία όλων των εκδηλώσεών μας.

Εμείς πράττουμε, άλλοι μιλάνε αόριστα

Την Δευτέρα 20/05/2019 υποψήφιοι του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» επισκεφθήκαμε την Γεν. Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης.
Μας γνωστοποιήθηκε η φθορά, λόγω παλαιότητας του υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Άμεση ενέργειά μας υπήρξε η εξασφάλιση ιδιωτικής χορηγίας στο Τμήμα Δικυκλιστών Δυτικής Θεσσαλονίκης για την προμήθεια των προβλεπόμενων στολών. 

Διαβάστε Περισσότερα

Πέτρος Σούλας: ΝΑΙ είναι τιμή μας που είμαστε κάτοικοι αυτού του Δήμου...

Ολόκληρη η ομιλία - απολογισμός του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Πέτρου Σούλα στην Πλατεία Ευόσμου

"Οι Δημοτικές εκλογές του 2019, όπως και του 2014, έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Γίνονται μέσα σ’ ένα κλίμα απαξίωσης της συμμετοχής στα κοινά λόγω της κρίσης, της βεβαρυμμένης καθημερινότητας του καθενός μας, της ανεργίας και της φτώχιας" είπε στην κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ευόσμου ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Σούλας προσθέτοντας ότι "Μέσα, σε αυτό το σκληρό περιβάλλον βρήκαμε λύσεις, και σταθήκαμε στα πόδια μας. Σταθήκαμε όρθιοι γιατί πρέπει να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών. Σταθήκαμε όρθιοι γιατί πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά γύρω μας. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η επιλογή μας δεν μπορεί να γίνει με τα κριτήρια του χθες. Διακυβεύεται το μέλλον μας σε όλα τα επίπεδα… με κυρίαρχα το οικονομικό και την κοινωνική αλληλεγγύη"

Διαβάστε Περισσότερα

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης