• ΝΕΑ
  • Debate με τους δημότες είχε ο Πέτρος Σούλας στο Κορδελιό και τον Ευόσμο

Debate με τους δημότες είχε ο Πέτρος Σούλας στο Κορδελιό και τον Ευόσμο

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» επισκέφθηκε τις γειτονιές, συζητώντας με πολίτες

Στις γειτονιές του Κορδελιού ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Σούλας συζήτησε με πολίτες για το πρόγραμμα του «ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» τα επόμενα χρόνια, αν κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη τους.

 

Στις συζητήσεις τέθηκαν θέματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ενώ αρκετοί πολίτες ζήτησαν καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία με τον δήμαρχο. Ο κ. Σούλας τόνισε ότι ύστερα από το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου και τα οδικά έργα (έργα ασφαλτόστρωσης συνολικού μήκους… 40 χιλιομέτρων σε όλες τις γειτονιές και σε όλους τους δρόμους) η διοίκηση του -στη δεύτερη θητεία του- θα εστιάσει σε προτάσεις πολιτών και στον καλύτερο συντονισμό όλων των δυνάμεων. Όπως επεσήμανε «Προτεραιότητα μας στην πρώτη θητεία, ήταν να βάλουμε το δήμο σε μια τάξη. Τα οικονομικά του δήμου δεν επέτρεπαν ούτε καν σχεδιασμό προγράμματος και έργων. Δεν υπήρχε «αποθήκη του δήμου» όταν αναλάβαμε.

Δεν ξέραμε τι είχαμε και τι ξοδεύαμε. Το αλλάξαμε κι αυτό. Διασφαλίσαμε τη διαφάνεια στη διοίκηση και εξασφαλίσαμε πόρους για έργα. Τα καταφέραμε και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

debate me tous dimotes2Οι συζητήσεις του δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Πέτρου Σούλα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε γειτονιές του Κορδελιού αλλά και του Ευόσμου.

 Πηγή: www.makthes.gr

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης