• ΝΕΑ
 • Πέτρος Σούλας: ΝΑΙ είναι τιμή μας που είμαστε κάτοικοι αυτού του Δήμου...

Πέτρος Σούλας: ΝΑΙ είναι τιμή μας που είμαστε κάτοικοι αυτού του Δήμου...

Ολόκληρη η ομιλία - απολογισμός του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Πέτρου Σούλα στην Πλατεία Ευόσμου

"Οι Δημοτικές εκλογές του 2019, όπως και του 2014, έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Γίνονται μέσα σ’ ένα κλίμα απαξίωσης της συμμετοχής στα κοινά λόγω της κρίσης, της βεβαρυμμένης καθημερινότητας του καθενός μας, της ανεργίας και της φτώχιας" είπε στην κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ευόσμου ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Σούλας προσθέτοντας ότι "Μέσα, σε αυτό το σκληρό περιβάλλον βρήκαμε λύσεις, και σταθήκαμε στα πόδια μας. Σταθήκαμε όρθιοι γιατί πρέπει να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών. Σταθήκαμε όρθιοι γιατί πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά γύρω μας. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η επιλογή μας δεν μπορεί να γίνει με τα κριτήρια του χθες. Διακυβεύεται το μέλλον μας σε όλα τα επίπεδα… με κυρίαρχα το οικονομικό και την κοινωνική αλληλεγγύη"

 Ο Πέτρος Σούλας έκανε απολογισμο της πρώτης θητείας του και έδωσε τους βασικότερους άξονες του προγράμματος για την επόμενη θητεία:

"Ο νέος Δήμαρχος και η Νέα Διοίκηση καλούνται να διαχειριστούν και να οργανώσουν μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όπου πλέον δεν χωράνε πειραματισμοί και κομματικά συμφέροντα. Πρέπει να είναι, έμπειροι και ορεξάτοι για δουλειά, πρέπει να διαθέτουν οργανωτικές ικανότητες, και κυρίως ηθικές αντοχές. Με απόλυτο τρόπο καθιερώσαμε το ήθος, την σεμνότητα, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία τη δικαιοσύνη και την ισονομία στην κοινωνία αλλά και σε όλα τα όργανα της διοίκησης. Απαράβατος κανόνας ότι το «Νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και Ηθικό». Γι’ αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, και κυρίως σε εμάς να υποθηκεύουμε το ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών μας με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ που ΥΠΟΦΕΡΕΙ από την ανεργία και τη φτώχεια να κάνει ΕΜΠΟΡΙΟ... ΕΛΠΙΔΑΣ. Τα συμφέροντα των ΛΙΓΩΝ και ΗΜΕΤΕΡΩΝ δεν μπορεί να σκιάζουν το ΔΙΚΙΟ των ΠΟΛΛΩΝ. Η παράταξή μας δεν είναι μια ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με Μηχανισμούς Στήριξης. Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ. Δεν χρωστάμε σε κανέναν γι’ αυτό και μπορούμε να διεκδικούμε ότι ανήκει στο δήμο μας και τους δημότες μας χωρίς συμβιβασμούς. Η παράταξή μας δεν είναι ΕΜΜΟΝΗ για ΕΞΟΥΣΙΑ, ούτε και απόφαση της σύναξης τοπικών μικροκομματαρχών για τη επιλογή υποψηφίου δημάρχου – μαριονέτα, πού θα εξυπηρετούσε καλύτερα τα προσωπικά, επιχειρηματικά, ή κομματικά τους συμφέροντα. Αντίθετα. η παράταξή μας, είναι το αποτέλεσμα σχέσης ΑΓΩΝΩΝ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Τους αγώνες και την εμπιστοσύνη αυτή δεν την προδώσαμε και ούτε πρόκειται να την προδώσουμε. Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής διεκδικούμε το δικαίωμα να έχουμε ουσιαστικό ρόλο στη ζωή μας, και στο μέλλον των παιδιών μας. 

Όπως μέχρι σήμερα διοικήσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έτσι και στις εκλογές αυτές δεν διεκδικούμε αξιώματα και τίτλους, αναλαμβάνουμε ευθύνες… Γνωρίζουμε τα προβλήματα, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε την επόμενη μέρα και δίνουμελύσεις, συνεχίζοντας να έχουμε την ευθύνη της διοίκησης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας. Ποτέ δεν θα πούμε ότι τα ξέρουμε όλα… Ποτέ δεν θα πούμε ότι τα κάναμε όλα… Ποτέ δεν θα πούμε ότι δεν κάναμε λάθη. Εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο μας. Που λειτουργήσαμε με απόλυτη διαφάνεια, με ανοιχτές τις πόρτες, με ανοιχτά μυαλά, και που θεωρούμε τον δημότη σαν συνεργάτη και φίλο και όχι σαν πελάτη.

Όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας την 1ηΣεπτεμβρίου του 2014, τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου μας ήταν συγκεκριμένα αλλά και απογοητευτικά. Το χρέος του δήμου μας ήταν εκτοξευμένο στα 18.000.000 ευρώ, και ο Δήμος μας ήταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα και ανακοίνωση του τότε Υπουργείου Εσωτερικών, ένας από τους 17 πλέον υπερχρεωμένους Δήμους της χώρας μας και βρισκόταν στα πρόθυρα της πτώχευσης. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν. Εμείς. Με σηκωμένα τα μανίκια και σκληρή δουλειά, βάζοντας τέλος στην κακοδιαχείριση την αδιαφάνεια, στις αλόγιστες σπατάλες, και την προχειρότητα διαχείρισης των οικονομικών, καταφέραμε μέσα σε δύο χρόνια να καταστήσουμε τον Δήμο μας από υπερχρεωμένος που ήταν σε έναν από τους ισχυρότερους οικονομικά δήμους της χώρας μας και σήμερα να θεωρείται πρότυπο οικονομικής διαχείρισης.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ για ακόμη μια φορά για πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ από το πρώτο ευρώ. Ειδικά σε θέματα ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, τα ψέματα τελειώσανε. Ως πρώτα μέτρα χρηστής διοίκησης είναι ότι καταργήσαμε, στον δήμο μας, τις απ’ ευθείας αναθέσεις από τον δήμαρχο, και αναθέσαμε τον έλεγχο της νομιμότητας των δαπανών και στην αντιπολίτευση, αναβαθμίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον θεσμικό της ρόλο. Συγχρόνως, διεκδικήσαμε χωρίς συμβιβασμούς τα χρήματα που παρακράτησαν και στέρησαν από τους δημότες μας, τα τελευταία χρόνια, τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Μαχόμενος πολίτης είμαι που νοιώθω την ανάγκη να αγωνιστώ για τον τόπο μου με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Ηγούμαι μιας ομάδας εκλεκτών συμπολιτών μας που με τιμούν με τη συμπαράστασή τους στον κοινό αγώνα, να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας. Κινηθήκαμε με ήθος και ευπρέπεια όλη αυτή την περίοδο. Αντιμετωπίσαμε την προδοσία με αξιοπρέπεια και τους χαρίζουμε το ψέμα, τη λάσπη και τη συκοφαντία. Aρνηθήκαμε την τοξική και μίζερη αντιπαράθεση. Επικεντρωθήκαμε στην ουσία με θέσεις και επιχειρήματα. Σ’ αυτόν τον στίβο μάχης, στον στίβο της εντιμότητας, της αλήθειαςκαι της ευπρέπειας, προκαλούμε και προσκαλούμε τους αντιπάλους μας.

Πέρασαν κιόλας 4,5 χρόνια από τότε που μας εμπιστευθήκατε την διοίκηση του δήμου μας. Φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι σε μια και μόνο δημοτική περίοδο δεν μπορούν να γίνουν όλα, ιδιαίτερα κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Άλλωστε ούτε φωστήρες είμαστε ούτε μάγοι. Άλλοι λένε ότι τα ξέρουν όλα και με το μαγικό ραβδάκι θα τα κάνουν όλα. Παρόλα αυτά, στα 2 πρώτα χρόνια της διοίκησής μας και μέχρι που βγήκε ο Δήμος μας από τη λίστα των υπερχρεωμένων, καταφέραμε και…

 • Καταστήσαμε τον Δήμο μας σε έναν από τους ισχυρότερους οικονομικά δήμους της χώρας μας, από υπερχρεωμένος που ήταν.
 • Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του δήμου μας στην κοινωνία και τις αγορές
 • Η διοίκησή μας δεν δημιούργησε ούτε ενός ευρώ ληξιπρόθεσμου νέου χρέους
 • ποπληρώνουμε και εξοφλούμε όλες σχεδόν τις οφειλές των προηγούμενων διοικήσεων
 • Θεωρήσαμε πρώτημας προτεραιότητα την στήριξημε κάθε μέσο των οικονομικά αδύναμωνσυμπολιτών μας, των άπορων συνανθρώπων μας, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα άπειρο δίκτυο αλληλεγγύης, ιδρύοντας κοινωνικό παντοπωλείο – κοινωνικό φαρμακείο – κοινωνικό ιατρείο και κοινωνικό φροντιστήριο
 • Διεκδικήσαμε και πετύχαμετην στελέχωση του Κέντρου Υγείαςμε όλες τις προβλεπόμενες ιατρικές ειδικότητες και την λειτουργία του σε 24ωρη βάση, για την εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας χωρίς εξαιρέσεις και προϋποθέσεις.
 • Ιδρύσαμε την πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Ελλάδα γι’ αυτό και εγκαινιάστηκε από τον κ. πρωθυπουργό. Σήμερα στον δήμο μας λειτουργούν συνολικά 4 ΤΟΜΥ με μεγάλη επιτυχία
 • Διαθέσαμε δωρεάν ηλεκτροκίνητα αμαξίδιασε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και συνεχίζουμε να διαθέτουμε κάθε χρόνο.
 • Ιδρύσαμενέο παιδικό σταθμό όπως το είχαμε υποσχεθεί στις εκλογές του 2014
 • Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε, υπό δύσκολες συνθήκες να παραμείνουμε πρώτοιστην Ελλάδα στον μαζικό αθλητισμό αυξάνοντας τα τμήματα των αθλουμένων.

Στα επόμενα 2,5 χρόνια που μας απόμειναν μέχρι σήμερα και μετά την ανάκαμψη των οικονομικών του δήμου μας, καταφέραμε ενδεικτικά και…

 • μειώσαμε τα δημοτικά τέλη κατοικιών και καταστημάτων για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, από 17% έως και 37% και θα συνεχίσουμε να τα μειώνουμε κάθε χρόνο.
 •  Αναβαθμίσαμε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου (202 δρόμοι) σε όλη την έκταση του δήμου μας (κυρίως στις γειτονιές), προϋπολογισμού 8.750.000 ευρώ αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
 • Προμηθευτήκαμε 1.450 νέους κάδους απορριμμάτωνγια πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
 • Τοποθετήσαμε 10 σύγχρονους υπογειοποιημένους κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης
 • · Προμηθευτήκαμε νέο υπερσύγχρονο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων
 • ·Δημοπρατήσαμε δύο νέα σχολεία (24οΔ/Σ και 25οΔ/Σ) συνολικού προϋπολογισμού 8.900.000 ευρώ
 • Δημοπρατήσαμε το έργο αναβάθμισης 40 σχολικών συγκροτημάτων του δήμου μας προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ (το έργο ξεκινά το καλοκαίρι μετά το κλείσιμο των σχολείων)
 • Δημοπρατήσαμε 37 σύγχρονες παιδικές χαρές, και σχολικές αυλές
 • Άρχισε από την δημοτική ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού, και συνεχίζεται, η αντικατάσταση του οδικού φωτισμού με λαμπτήρες οικονομίας τύπου LED
 • Ανακατασκευάσαμε πλήρως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και συνεχίζουμε
 • Φυτεύτηκαν περί τα 5.000 δένδρα με στόχο τις 100.000 τα επόμενα χρόνια.
 • Ετοιμάσαμε τις μελέτες μεγάλων χώρων πρασίνου έτοιμες για δημοπράτηση.
 • Ετοιμάσαμε τη μελέτη ανακατασκευής του πάρκου στη οδό Αγαμέμνωνος στην περιοχή του συνοικισμού της Ελπίδας
 • ΙδρύσαμεΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
 • Ιδρύσαμε γραφείο εξυπηρέτησης δανειοληπτών κόκκινων δανείων.
 • Αναβαθμίσαμε τα ΚΑΠΗ και καθιερώσαμε το «όλα δωρεάν» για την Τρίτη ηλικία. Οργανώσαμε περισσότερες και ποιοτικότερες εκδρομές για τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ, όπως και ποιοτικότερες αλλά και περισσότερες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Για τη νέα μας θητεία είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε το νέο πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα κοστολογημένο στα 19.620.000 ευρώ που έχει διανεμηθεί σε όλο το Δήμο μας. Ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, αξιόπιστο και υλοποιήσιμο. Και θα πρέπει να πω ότι είμαστε ο μόνος συνδυασμός που έχουμε συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία και όχι αφηρημένες ιδέες ή ευχολόγια. Ενδεικτικά το περιεχόμενο του προγράμματός μας είναι:

Στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 • Συνεχίζουμε αταλάντευτοι το νοικοκύρεμα του Δήμου μας
 • Συνεχίζουμε κάθε χρόνο τη μείωση των δημοτικών τελών

Στα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

 • Συνέχιση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις γειτονιές αλλά και μεγάλους οδικούς άξονες.
 • Διαγραμμίσεις διαβάσεων και λωρίδων ασφαλείας
 • Ανακατασκευή-αναβάθμιση του μεγάλου πάρκου στην περιοχή του συνοικισμού «ΕΛΠΙΔΟΣ» (Η μελέτη είναι ολοκληρωμένη)
 • Ανακατασκευή του πεζοδρόμου Εθνικής Αντίστασης στην δημοτική ενότητα Ελευθερίου-Κορδελιού, και της πλατείας Ευόσμου με σύγχρονα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με την πρωτοπόρα αρχιτεκτονική μελέτη που έχει ανατεθεί σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο, προϋπολογισμού έργου 2.190.000 ευρώ
 • Αντικατάσταση του οδικού φωτισμού με λαμπτήρες τύπου τύπου LED
 • Υπογειοποίηση καλωδίων ΔΕΗ των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου, Μαιάνδρου, Καραολή & Δημητρίου και Κων/νου Καραμανλή. (Οι σχετικές μελέτες έχουν συνταχθεί από την ΔΕΗ).
 • Οδοποιία- πράσινο-παιδικές χαρές και επέκταση οδικού φωτισμού άνωθεν άνωθεν της περιφερειακής
 • Ανακατασκευή πεζοδρομίων.
 •  Ολοκλήρωση έργων διάνοιξης της οδού Ιπποδρομίου

Στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 • Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της δωρεάν διάθεσης ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων.
 • Ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου μας με Δημοτικούς πόρους.
 • Συνεχίζουμε τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στο ΠΡΑΣΙΝΟ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 • Φύτευση 100.000 νέων δένδρων τα επόμενα χρόνια.
 • Αναβάθμιση των υπαρχόντων νέων χώρων πρασίνου και κατασκευή νέων.
 • Ανακατασκευή του πάρκου "ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ" επί της οδού Κων. Καραμανλή στο Ελευθέριο-Κορδελιό.

Στην ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ και την ΠΑΙΔΕΙΑ

 • Ανέγερση δύο ακόμη 12θέσιων δημοτικών σχολείων
 • Ανέγερση του 4ου Λυκείου και 7ου Γυμνασίου άνωθεν της περιφερειακής με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.
 • Ανέγερση κατά προτεραιότητα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ στο Ο.Τ. 746 άνωθεν της περιφερειακής.
 • Ανέγερση τεσσάρων (4) νέων νηπιαγωγείων

 

Στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 • Συνέχιση του προγράμματος τοποθέτησης των καινοτόμων υπογειοποιημένων κάδων.
 • Αντικατάσταση όλων των παλαιών συμβατικών κάδων απορριμμάτων
 • Προμήθεια ακόμη 3 πλυντηρίων κάδων απορριμμάτων

Στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 • Συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης του σταδίου και κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αφού έγινε επιτέλους η πολυπόθητη συμφωνία για συγχρηματοδότηση του δήμου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και αναμένεται να γίνει και με την την Γ.Γ. Αθλητισμού.
 • Συντήρηση των ανοικτών αθλητικών χώρων
 • Διεκδίκηση για την παραχώρηση των υπολοίπων τμημάτων του στρ/δου «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ», όπως και του τέως στρ/δου «ΖΙΑΚΑ»

Στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

 • Επικαιροποίηση και επέκταση της κυκλοφοριακής μελέτης για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού σε όλη την έκταση του Δήμου μας
 • Ένταξη στο σχέδιο της περιοχής της Διαλογής.
 • Μελέτη και κατασκευή υπόγειου πάρκιγκ στο χώρο πίσω από την πλατεία Ευόσμου, αφού επιτέλους έγινε η τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου.

Ο αγώνας ήταν και θα είναι δύσκολος και μακρύς. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να έχει ο δήμος μας τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Γι’ αυτό, είμαστε αποφασισμένοι και πάλι να πετύχουμε. Επιτυχία όμως δεν είναι "ενός ανδρός αρχή". Πρέπει πάντα να είναι, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, που πραγματικά έχει να κάνει με τις ικανότητες, τις αρχέςκαι τις αξίεςαυτών που θα κληθούν να διοικήσουν τον δήμο μας. Γι’ αυτό και η συγκρότηση ενός τέτοιου ψηφοδελτίου ήταν στις πρώτες προτεραιότητέςμας, στο ξεκίνημα του προεκλογικού μας αγώνα. Οι υποψήφιοι, που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά μας, είναι άνθρωποι καταξιωμένοιστην τοπική κοινωνία. Επιστήμονες που έχουν – αποδεδειγμένα – τις γνώσεις. Άνθρωποι του μόχθου που θήτευσαν στο «πανεπιστήμιο της ζωής». Άνθρωποι που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας. Όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις. Άνθρωποι που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, το διάλογο. Είναι μεγάλη μου τιμή και περηφάνεια, να είμαι δίπλα στους ανθρώπους αυτούς ως ίσος προς ίσους. Όλοι οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τη νέα αυριανή διοίκηση του δήμου μας. Σας καλώ να συγκρίνετε τα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους αυτών των εκλογών. Να συγκρίνετε τους υποψηφίους όλων των ψηφοδελτίων. Εάν το κάνετε είμαι βέβαιος ότι η ευθύνη της επιλογής σας θα γίνει ακόμη πιο εύκολη. Όλοι μας, είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε στο προσκήνιο τον ΠΟΛΙΤΗ. Ο δήμος ΑΝΗΚΕΙ στους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. Ο Δήμος μας Δεν μπορεί να είναι τσιφλίκι ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ενωμένοι συνεχίζουμε να ανοίγουμε τον δρόμο των αλλαγώνκαι των μεταρρυθμίσεων, τον δρόμο της πρωτοπορίας και των διεκδικήσεων, απαλλαγμένοι από ψεύτικα χαμόγελα, πολιτικάντικες χειραψίες και υποκριτικά χτυπήματα στην πλάτη. Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο και με νέες δυνάμεις, και με νέα πρόσωπα και με φρέσκιες ιδέες, με το βλέμμα στραμμένο στις νέες γενιές. Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από πρακτικές ξεπερασμένες, αντιλήψεις παλιές, και παλαιοκομματικές συμπεριφορές.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία. Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε, Παράταξη αρχών και αξιών. Ευθύνης και προοπτικής. Σύνθεσης και συναίνεσης. Καλούμε και πάλι κοντά μας, κάθε μία και κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αξίες και αρχές. Που συμμερίζεται τις αγωνίες μας. Που προσδοκά ένα διαφορετικό αύριο και θέλει να αγωνιστεί για να το πετύχουμε. Ζητάμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Ζητάμε την ψήφο σας στις εκλογές της Κυριακής. Ζητάμε να πορευτούμε μαζί και δεν θα σας προδώσουμε. Θέλουμε να νικήσουμε όλοι μαζί και θα νικήσουμε. Είμαστε οι νικητές αυτών των εκλογών και η αυριανή διοίκηση του Δήμου μας.

Θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε, για να λέμε με περηφάνεια: ΝΑΙ είμαστε πολίτες του Ευόσμου, πολίτες του Ελευθερίου, πολίτες του Κορδελιού. ΝΑΙ είναι τιμή μας που είμαστε κάτοικοι αυτού του Δήμου"

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης