• Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
  • Δ.Κ. ΕΥΟΣΜΟΥ

Διάφας Γεώργιος

Γεννημένος το 1974 στην Κ. Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Είμαι το πρώτο από τα 3 αγόρια του Βασιλείου και της Ελένης Διάφα. Παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ζουγκού. Είμαστε περήφανοι γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Επαγγελματίας στον χώρο των πωλήσεων επί 20ετίας προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε εταιρείες στο τομέα της ανάπτυξης - οργάνωσης των πωλήσεων και τις εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Λαμπρίδου Βικτώρια

Είμαι η Βικτώρια Λαμπρίδου κόρη του Παντελή και της Σοφίας Λαμπρίδη. Οι φίλοι με φωνάζουν Βίκυ. Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στον Εύοσμο.
Είμαι παντρεμένη με το Χρήστο Αραμπατζή που διατηρεί φανοποιείο και είναι μέλος του Δ.Σ. του βιοτεχνικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Μωϋσιάδου Αναστασία

Είμαι γόνος της πολύτεκνης οικογένειας του Δανιήλ Μωϋσιάδη και της Βασιλικής Καρακαλπάκη  - Μανουσάκη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Δήμο Ευόσμου.
Σε ηλικία 22 ετών κάνω τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα στο χώρο της εκπαίδευσης.
Στις 26 Ιανουαρίου του  2007 με αφορμή την αγάπη μου  και την αγωνία προς τα ζώα,  συμμετέχω στην ίδρυση του πρώτου Συλλόγου Προστασίας Ζώων “ Η ΣΤΟΡΓΗ ” είναι γεγονός.

Διαβάστε Περισσότερα

Σαγερίδου Ευγενία

Ονομάζομαι Ευγενία Σαγερίδου γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1991 και είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την ειδικότητα τεχνίτριας δομικών έργων και γεωπληροφορικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Στόικος Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1969 στη Θεσσαλονίκη στον δήμο Ευόσμου, όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Κωστοπούλου  Ευδοξία και έχουμε δυο κόρες , τη Μαγδαληνή – Ελένη και την Ειρήνη .
Ως απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης , εργάζομαι στην Α/θμια Εκπαίδευση από το 1997 .

Διαβάστε Περισσότερα

Στόικος Μιλτιάδης

Γεννήθηκα στις 5/10/1996 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησα από το ελληνογαλλικό Κολέγιο Δελασαλ το 2014.
Βασικός στόχος μου στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής, ήταν και εξακολουθεί να είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο και κατά επέκταση στα  κοινά.

Διαβάστε Περισσότερα

Τράϊκος Αριστείδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον τόπο μας τον Εύοσμο το 1971. Είμαι παντρεμένος με την Ελισάβετ Παπαδοπούλου και πατέρας δυο αγοριών.Ως διασώστης του ΕΚΑΒ ειμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα προσφοράς και υγείας και η ενασχόληση μου με τα κοινά θα μου δώσει τη δυνατότητα να προσφέρω

Διαβάστε Περισσότερα

Χατζηβρέττα Ελένη

Ονομάζομαι Χατηβρέττα Ελένη είμαι 28 ετών, γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και κατάγομαι από τον Εύοσμο! Από μικρή είχα μια ιδιαίτερη αγάπη προς τον τόπο μου, μου άρεσε να τον θαυμάζω! Σήμερα είμαι μητέρα δυο παιδιών!
Διατηρώ δίκη μου επιχείρηση κέντρο αισθητικής είναι ένα επάγγελμα που με αντιπροσωπεύει!

Διαβάστε Περισσότερα

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης