• Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
  • Δ.Σ. ΕΥΟΣΜΟΥ

Αβραμίδου Μαριάννα

Ονομάζομαι Μαριάννα Αβραμίδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασα Ρωσική φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακές σπουδές με κατεύθυνση τη Φιλολογία και τη Μετάφραση των Γλωσσών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε Περισσότερα

Αϊβαζίδης Βασίλειος

Ο Βασίλειος Αϊβαζίδης γεννήθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το 1964. Η πολιτική του καριέρα ξεκίνησε όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1990 στο πλευρό του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη. Έκτοτε και για 28 συνεχόμενα χρόνια συμμετέχει ενεργά στα καθημερινά δρώμενα και στις ανάγκες του τόπου, έχοντας ρόλο Αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας και υπεύθυνου ζωικού βασιλείου. Θέλοντας να συνεχίσει το έργο του κατεβαίνει φέτος στις εκλογές μαζί με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρο Σούλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Βουλγαράκης Αντώνιος

Γεννήθηκα το 1988 και από τότε μέχρι σήμερα μεγάλωσα στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, παντρεμένος με την Βασιλική Γκαντέ. Από 16 χρονών εργάστηκα σε πολλούς κλάδους, αλλά εδώ και μια δεκαετία μετά την ολοκλήρωση της σχολής Δημοσιογραφίας, δραστηριοποιούμαι στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας

Διαβάστε Περισσότερα

Γαργαροπούλου Νικολέτα

Γαργαροπούλου Νικολέττα. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ελ. Κορδελιού - Ευόσμου
Είναι παντρεμένη με τον Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο και έχουν 2 παιδιά.
Κατοικεί στον ευοσμο.
Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ήλιου Μιλτιάδης

Ονομάζομαι Μιλτιάδης Ηλίου(Μίλτος). Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και ζώ στον Εύοσμο. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Δεληγιαννάκη και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά. Είμαι καθηγητής μουσικής και μουσικός εκτελεστής.
Το όργανο που υπηρετώ είναι το μπουζούκι.
Σπουδασα όλα τα πτυχία της μουσικής και κατά την διάρκεια της καριέρας μου έχω συνεργαστεί με πολλά ωδεία, αναμεσα τους το δημοτικό ωδείο Ευόσμου και με πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως Πέγκυ Ζήνα, Δημήτρης Μητροπάνος, Πασχάλης Τερζής, Πλούταρχος, Κώστας Καραφώτης και πολλά άλλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Θεοχάρη Δέσποινα

Είμαι η Δέσποινα Θεοχάρη σπούδασα Διακοσμητική και ασχολήθηκα με την κατασκευή. Ταυτόχρονα ασχολήθηκα με την οικογενειακή επιχείρηση φωτοαντιγραφικό κέντρο και διάφορες άλλες επιχειρηματικές κινήσεις (ιδιοκτήτρια καφέ ) πάντα στην περιοχή του δήμου μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Καραδήμος Στυλιανός

Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1960, όπου έζησα μέχρι την εισαγωγή μου στη Σχολή Ικάρων, Τμήμα Ιπταμένων, από την οποία αποφοίτησα το 1981 ως Ανθυποσμηναγός Ιπτάμενος. Επίσης, φοίτησα σε Σχολεία και Σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΝΑΤΟ καθώς και στο Πανεπιστήμιο Staffordshire

Διαβάστε Περισσότερα

Καραντζούνη - Παπαδοπούλου Αγγελική

Αγγελική Καραντζούνη Παπαδοπούλου του Σωκράτη, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας - Φιλόλογος.
Γεννήθηκα στο Χολαργό Αττικής και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Έχω Ποντιακή καταγωγή από την Τραπεζούντα με παππούδες που ήταν πολιτικοί πρόσφυγες (έφυγαν από την Ελλάδα το διάστημα 1946-1949) και γονείς γεννημένους και μεγαλωμένους στη Τασκένδη πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Κουρής Ευάγγελος

Γεννήθηκε το 1963 στη Μύρινα της Λήμνου όπου και έζησε μέχρι τα δώδεκά του χρόνια. Έπειτα και ως το 1990 έζησε και εργάστηκε στη Μυτιλήνη. Έκτοτε ζει στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή του είναι από την πλευρά του πατέρα του από τη Μυτιλήνη (Μικρά Ασία) και από την πλευρά της μητέρας του από τη Σάμο. Εδώ και είκοσι εννιά χρόνια είναι παντρεμένος με τη Σαχίνη Πόλυ, δασκάλα, και έχουν δύο αγόρια τον Γαβριήλ και τον Δημήτρη. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζει και εργάζεται, ως store manager στην ΑΒ Βασιλόπουλος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Ονομάζομαι Ιωάννης Κωνσταντινίδης και γεννήθηκα το 1943 στον Βαθύλακο Κοζάνης  από  γονείς πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Σε πολύ νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκα στην Γερμανία για βιοποριστικούς λόγους. Εκεί έμαθα την γερμανική γλώσσα  και την τέχνη του Βουλκανισμού (επισκευή ελαστικών για μηχανοκίνητα οχήματα) όπου και εργάστηκα  για 11 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Κωστουρού Μαρία

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αμπελοκήπων 08/10/1980. Είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Ε τεχνικό επαγκελματικο εργαστήρι με ειδικοτητα βοηθος μικροβιολόγου. Ασχολούμαι με την ψυχολογία παρά πολλά χρόνια, βοηθώντας παιδιά εξαρτημενα από καταχρήσεις.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Μαγόπουλος Σωτήριος

Γεννήθηκα στην Κοίμηση Σερρών. Στον Εύοσμο ήρθα σε ηλικία 12 ετών. Είμαι πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και από το 1972 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων, διατηρώντας κάθετη μονάδα στον Δήμο μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μανούκα Μαρία

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Εύοσμο. Είμαι κόρη του Παύλου και της Αθανασίας Μανούκα. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Παπαγεωργίου και έχουμε δύο κόρες, την Αθανασία και την Τριανταφυλλιά.
Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. (M.Sc.)

Διαβάστε Περισσότερα

Μαξούρας Γεώργιος

Ο Γιώργος Μαξούρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο από πρόσφυγες γονείς από τη Μικρά Ασία. Γέννημα θρέμα Κουκλουτζάλης, είναι παντρεμένος με την Μαρία Δαϊλίδου και έχει δύο κόρες, τη Δέσποινα και την Κυριακή.

Διαβάστε Περισσότερα

Νικολοπούλου Χριστίνα - Εμμανουέλα

Είμαι η Νικολοπούλου Χριστίνα Εμμανουέλα, το γένος Καγιαμπάνογλου. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στον Εύοσμο, το 1993.
Είμαι γέννημα θρέμμα Ευοσμιώτισσα, αφού οι προπαππούδες μου ακόμα, ήρθαν εδώ μετά τον διωγμό απ τη Σμύρνη.
Το 2011 αποφοίτησα από το 1ο γενικό λύκειο Ευόσμου. 

Διαβάστε Περισσότερα

Παλλάκης Αθανάσιος

Γεννήθηκα το 1990 και από τότε κατοικώ στον Εύοσμο.
Αποφοιτησα από το 3ο ΓΕΛ Ευόσμου και είμαι απόφοιτος του τμήματος  "Οικονομικών Επιστημών" του Πανεπιστημίου Μακεδονιας καθώς και της ιδιωτικής σχολής προπονητικής "MP Balatsinos".

Διαβάστε Περισσότερα

Παπαδόπουλος Θεοφάνης

Γεννήθηκε το 1963 στο Σαρλερουά Βελγίου από μετανάστες γονείς με καταγωγή από τα Κύργια Δράμας. Κατοικεί στον Εύοσμο από το 1992.
Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό, Αθηνά Ιωαννίδου, (2ο Γυμνάσιο Ευόσμου) με την οποία έχει αποκτήσει 2 παιδιά τον Παύλο 23 ετών και την Σοφία 17 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα

Παπαδοπούλου Δέσποινα

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Δέσποινα, γεννήθηκα το 1981 και είμαι το πρώτο από τα δύο παιδιά του Αναστάσιου και της Ουρανίας Παπαδοπούλου. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπόγοβιτς και μητέρα δύο παιδιών, της Ειρήνης και του Αναστάση. Οι γονείς μου κατάγονται από τον νομό Σερρών κι εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρασκευόπουλος Δημήτριος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κορδελιό και στον Εύοσμο, είμαι 31 ετών γιος του Τάσου Παρασκευόπουλου και της Πόπης Ζερβάκη, έχω δύο αδέρφια την Χρύσα και τον Μανώλη. 
Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεχλιβανίδου Χρύσα

Ονομάζομαι Χρύσα Πεχλιβανίδου και είμαι 28 ετών.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο,είμαι κόρη του Λάζαρου Πεχλιβανίδη και της Μαρίας Καμπουρίδου και έχω άλλα δύο αδέλφια,τη Μάρθα και το Σάββα και είμαι παντρεμένη από το 2015.Είμαι απόφοιτη του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του Α.Τ.ΕΙ.Θ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποστεκίδης Χρήστος

 Γεννήθηκα στον Εύοσμο και είμαι 26 χρονών, οι γονείς μου είναι ο Παναγιώτης Ποστεκίδης και η Χρυσούλα Σαπουντζή. Διατηρούμε ένα απ'τα παλαιότερα καταστήματα στον Εύοσμο με καυσόξυλα και ξυλοκάρβουνα.
Έχω σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία Αρχαιολογία στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και έχω αποκτήσει πιστοποίηση στην Κοινωνική-Οικονομική και Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος, στην Ψυχολογία, στην Ανθρωπολογία και στην Εκπαίδευση.

Διαβάστε Περισσότερα

Σιδηρόπουλος Μιχαήλ

Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1978. Κάτοικος  Ευόσμου όλα αυτά τα χρόνια έχω δει και έχω ζήσει την εξέλιξη του Δήμου μας. Τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Γ.Ε.Λ. Ευόσμου και συμμετείχα στην ομάδα βόλλευ του Αίαντα Ευόσμου.  Αποφοίτησα ως  Μηχανικός  Αυτοματισμού από το Αλεξάνδρειο  Τ.Ε.Ι.Θ.  στη  Σίνδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σκόρδας Άγγελος

Οικονομολόγος. Σπούδασε Βιομηχανική Οικονομία και Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων στο Μόναχο Γερμανίας. Γεννήθηκε και ζει στον Δήμο Εύοσμου. Ελεύθερος Επαγγελματίας με Γραφείο Παροχής Υπηρεσιών. Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτών. Ειδικευμένος Σύμβουλος Διαχείρισης Χρέους και Οικονομικής Κρίσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Τασούλης Μιλτιάδης

Ο Μιλτιάδης Τασούλης του Γεώργιου και της Μαρίας γεννήθηκε στις 10/8/67. Παρακολούθησε μαθήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), πτυχιούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του Τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών το 1992.

Διαβάστε Περισσότερα

Τέντσος Βασίλειος

Είμαι παντρεμένος με Δέσποινα Κούγια και έχω δύο υιούς το Θανάση και Θωμά. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι διοικητικό στέλεχος στην ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ εδώ και 18ο χρόνια. Είμαι μέλος του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και τα τελευταία δέκα χρόνια ως πρόεδρος του συλλόγου. Με την αλήθεια του έργου και το χέρι στην καρδιά.

Τριανταφυλλίδου Σοφία

Γεννήθηκα στο χωρίο Πέρασμα του Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Μεγάλωσα στον Εύοσμο και φοίτησα στην Αρσάκειο σχολή.
Παντρέυτηκα τον Στέφανο Τριανταφυλλίδη και αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά την Συμέλα και τον Χαράλαμπο.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσολάκης Παναγιώτης

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1983 και ζω στον Εύοσμο εδώ και 23 χρόνια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, καθώς και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Έχω εργαστεί σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και ραδιόφωνο, ενώ άσκησα τη δημοσιογραφία εργαζόμενος και σε γραφεία Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσούκας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στη Σέρρες 26/3/1977. Τελείωσα το γενικό λύκειο το 1994 στη Τέρπνη Νιγρίτας. Από το 1995 κατοικώ στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως ιδ. Υπάλληλος μέχρι και σήμερα. Μένω από το 2000 στον Εύοσμο. 2006 εως 2009 πήγαινα στο 4ο  ΕΠΑΛ Ευόσμου. Ήμουν αντιπρόεδρος του σχολείου και πήρα το πτυχίο πληροφορικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Φαρμακή Ευαγγέλια

Ο αγώνας για την αυτοδιοίκηση έχει εφαλτήριο τα προτάγματα, τις αξίες και τις αρχές του ανθρωπισμού. Οι νέοι άνθρωποι της περιοχής μας οφείλουν όχι απλώς να υπάρχουν αλλά να κοιτάζουν, να αφουγκράζονται, να συμπορεύονται και να συμπαραστέκονται στη τοπική κοινωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

Χατζηβρέττας Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1976, γιος του Κώστα και της Σταυρούλας.
Παντρεμένος με τη Δάφνη Χατζόγλου του Γιώργου και της Σοφίας, έχουμε μια κόρη.
Το 1994 εισήχθηκα στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., ενώ το 1996 στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ., από όπου αποφοίτησα τον Οκτώβριο του 2000.

Διαβάστε Περισσότερα

Χρήστου Δημήτριος

Γεννήθηκα το 1959 στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου ζω και εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος, με την Λουκία Λιόλιου, που κατάγεται από τη Χίο και έχω 2 παιδιά τη Φωτεινή και τον Ιωάννη.

Διαβάστε Περισσότερα

Χριστοφορίδης Βλαδίμηρος

Γεννήθηκα στις 18 Οκτώβριου 1971, στο ελληνικό χωριό Γκορα της Γεωργίας. Είμαι παντρεμένος με τέσσερα  παιδιά και όλη μου τη ζωή ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Ήμουνα  πρωταθλητής πυγμαχίας σε πέντε διαφορετικές  χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Γεωργία, Κύπρο και Ρωσία).


Διαβάστε Περισσότερα

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης