• Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
  • Δ.Σ. ΕΥΟΣΜΟΥ
  • Καραντζούνη - Παπαδοπούλου Αγγελική

Καραντζούνη - Παπαδοπούλου Αγγελική

Αγγελική Καραντζούνη Παπαδοπούλου του Σωκράτη, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας - Φιλόλογος.
Γεννήθηκα στο Χολαργό Αττικής και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Έχω Ποντιακή καταγωγή από την Τραπεζούντα με παππούδες που ήταν πολιτικοί πρόσφυγες (έφυγαν από την Ελλάδα το διάστημα 1946-1949) και γονείς γεννημένους και μεγαλωμένους στη Τασκένδη πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Ο επαναπατρισμός της οικογένειας μου έγινε το 1982.
Είμαι καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας και Φιλόλογος Κλασσικής Ειδίκευσης. Εργάζομαι ως καθηγήτρια  αγγλικών σε ιδιωτικά φροντιστήρια στον Εύοσμο και την Καλαμαριά καθώς και σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ευόσμου και της Πυλαίας. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καραντζούνη, δημότης Ευόσμου.

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής έλαβα πολιτική δράση αισθανόμενη την ανάγκη να συμβάλλω στην καλύτερη λειτουργία της σχολής μου. Περνώντας τα χρόνια μου δημιουργήθηκε η ανάγκη συνεισφοράς στην ανάπτυξη και εξέλιξη του δήμου μας και έτσι αποφάσισα να σταθώ δίπλα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας. Ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου είναι ένας  πολυπληθής δήμος και κρίνεται αναγκαία η ύπαρξη μιας τοπικής αυτοδιοίκησης που θα έχει κοινούς στόχους και κοινό όραμα ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να προοδεύσουμε. Η νέα γενιά ανθρώπων είναι αυτή που νοιώθει με τον πιο άσχημο τρόπο την ‘απόρριψη’ από την πατρίδα της, είναι αυτή που αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό για να μπορέσει να βρει δουλειά και να επιβιώσει, όμως είναι και αυτή που θα διαμορφώσει το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει λοιπόν όλοι εμείς που ανήκουμε σε αυτή τη νέα γενιά, με τη καθοδήγηση και την συμβολή των παλαιοτέρων, να κινηθούμε με αποφασιστικότητα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες του τόπου μας και να μεριμνήσουμε για τα παιδιά μας.

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης