• Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  • ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
  • Δ.Σ. ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Λεωνίδου Ελένη

Είμαι απόφοιτος  Α.Π. Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Πληροφορικής, απόφοιτος Τμήματος Λογιστικής στο Τομέα Διοίκησης Οικονομίας και έχω παρακολουθήσει  πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών Τουριστικών Επιχειρήσεων και  Δημοσίων Σχέσεων. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ντορτογλου Χρήστος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νέο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την Πόπη και έχουμε 2 παιδιά, τον Αρίσταρχο και την Κλεοπάτρα και 5 εγγόνια. Ολοκλήρωσα τις πρωτοβάθμιες σπουδές μου σε δημοτικό σχολείο του Νέου Κορδελιού, τις γυμνασιακές στο Τέταρτο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Περισσότερα

Ντούλα Νίκη

Υπ. Παγκρήτιας έκθεσης προγ. και πολιτιστικών

Τσέτσιλα Ιωάννα

Ονομάζομαι Ιωάννα Τσέτσιλα, το γένος Πανταλέων. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, στον δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού, όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Φωκάς Δημήτριος

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988. Έχω μεγαλώσει και κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διδακτική των Μαθηματικών. Επίσης παρακολουθώ ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκλογικά Κέντρα

Εκλογικά Κέντρα:

Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 6
Τηλ: 2310 387381
Κορδελιό: Εθν. Ανστάσεως 59
Τηλ: 6986939791

Email: info (at) petrossoulas.gr
Web: www.petrossoulas.gr

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Όροι χρήσης